извинявам се,че пускам тема след като има много такива за маслото,но ми е спешно и бързо ми трябва отговор,преди малко си поръчах масло selenia 20k,ТА ИСКАМ ДА ЗНАМ ИМА ЛИ разлика от selenia 20k и selenia 20k for alfa romeo,в смисъл гледам в нета,че има кутий на който пише selenia 20k,но това FOR ALFA ROMEO не го пише,имали разлика от двете или просто са нова и стара опаковка????
Известие
Collapse
No announcement yet.
масло
Collapse
X
-
Маслото 20к за Алфа е съвместна разработка между Алфа Ромео и Селения и покрива изискванията на Алфа Ромео за използване в по-мощните версии на моторите и изискванията за по-висока термостабилност. Използва се по-различна формула, обозначена като T.U.O. , аз го приемам като допълнителна присадка, която стабилизира визкозитета при по-висока температура! Иначе, от фабриката едва ли някой ще ни каже какво означава T.U.O. - всичко е секретно!
Ето по-долу характеристиките и на двете масла - първата е на 20К, а втората на 20К Алфа Ромео
Аз виждам разликата в по-стабилния вискозитет при 100 градуса, а останалите параметри са за някой спец в тази област!
Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
-
смених го преди малко,ето
http://pics.data.bg/categories/1/%D0...02a8b/dsc07719
http://pics.data.bg/categories/1/%D0...980ef/dsc07721
цена:96лв. - 4л.
снимал съм го и от зад,който го интересува за още какви модели коли става маслотоLast edited by emo84; d.m.y г., 16:10.
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениеизвинявам се,че пускам тема след като има много такива за маслото,но ми е спешно и бързо ми трябва отговор,преди малко си поръчах масло selenia 20k,ТА ИСКАМ ДА ЗНАМ ИМА ЛИ разлика от selenia 20k и selenia 20k for alfa romeo,в смисъл гледам в нета,че има кутий на който пише selenia 20k,но това FOR ALFA ROMEO не го пише,имали разлика от двете или просто са нова и стара опаковка????Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от toto99 Покажи съобщениецена:96лв. - 4л.
снимал съм го и от зад,който го интересува за още какви модели коли става маслото
Брато...много нереална цена, за 24лв./1л. какви масла има........Last edited by emo84; d.m.y г., 16:49.
Comment
-
Първоначално публикувано от kavalista Покажи съобщениеНе е ли много скъпо това масло и аз мисля да взема такова ама да дам 100лв само за масло.Голда е 12 лв това 24 двоино.Дали няма да го има някаде по ефтино
Comment
-
Пилеете пари и ви ДЕРЪТ АМА ЯКО! 24лв/литъра е масло пълна синтетика много по-добро от 20К...... Тука някой си е изкарал дневната надница с продажбата на 4литра масло... Първо се проучават цените, а после се пазарува, ако пък всеки от вас е паралия" нека си пилее парите както намери за добре... Маркентингови глупости и им се връзвате...
20К е ПОЛУ-СИНТЕТИКА... тоест има много по-добри масла... А релната цена не трябва да е над 20лв./литъра... Ама на някои търговци 35% надценка им се вижда малка и слагат по 50%....
Ама коне с капаци.... И ако маслото е Кастрол 10в40 не става за алфа? Или ако е Мотул 10в40 пак не става за алфа ромео??... Малей малей...
П.П Моля да не ми се трие поста, както беше направено миналия път съвсем неоснователноLast edited by VFTI; d.m.y г., 17:23.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
20к е ПЪЛНА СИНТЕТИКА обратното не е вярно .
Повече информация за интересуващите се
тук :http://www.flitalia.it/en/fl/compone...od/Itemid,254/sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment